the mad hatters teacup-klein

We are looking for interns, apply now!

Vacature: werkervaring- of afstudeerderstage

(Dutch only) Outside Inc. zoekt een stagiair met een sterke affiniteit met ondernemerschap en new business development. Je ondersteunt het Outside Inc. team bij de realisatie van de diverse projecten met onze klanten en partners. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een breed scala aan uitvoerende taken, maar denkt ook mee in de acquisitie van nieuwe partners, de opzet van de projecten en de ontwikkeling van het Outside Inc. portfolio.

Type: Werkervaring- en afstudeerstage

Locatie: Rotterdam/Den Haag en verder overal in Nederland op locatie

Start en duur: per direct, 4 – 6 maanden, 4 dagen per week (overleg mogelijk)

Achtergrond: HBO of WO

Wij
Outside Inc. helpt grote bedrijven met de ontwikkeling van succesvolle nieuwe producten en diensten. Die gebeurt via het oplossen van maatschappelijke- of duurzaamheidsuitdagingen. Outside Inc. is een spin-off van Enviu en Kirkman Company en een zelfstandige onderneming binnen het PoweredbyMeaning collectief. Outside Inc. is bekend om haar Corporate Social Entrepreneurship programma’s(zie link) . Ook heeft het bedrijf een onderscheidende visie op hoe startups en grote bedrijven duurzaam kunnen groeien en tegelijkertijd bij kunnen dragen aan een betere wereld. Wij organiseren ondernemerschapsprogramma’s voor medewerkers (intrapreneurs) van bedrijven en verbinden impact-gedreven startups aan bestaande organisaties. Dit heeft geleid tot verschillende succesvolle nieuwe producten, diensten, samenwerkingen en nieuwe bedrijven. We zijn op zoek naar een stagiair die meeloopt en ondersteuning biedt in de diverse trajecten met onze partners.

Jij

Zoekt een interessante organisatie om een stage- of afstudeeropdracht uit te voeren die toegevoegde waarde levert voor jou, je opleiding en Outside Inc. Outside Inc. zoekt een stagiair met een sterke affiniteit met ondernemerschap en new business development. Je ondersteunt het Outside Inc. team bij de realisatie van de diverse projecten met onze partners. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een breed scala aan uitvoerende taken, maar denkt ook mee in de acquisitie van nieuwe partners, de opzet van de projecten en de ontwikkeling van het Outside Inc. portfolio. Daarnaast vind je het leuk om je bezig te houden met de marketing en communicatie van Outside inc.of je wil jezelf hierin ontwikkelen. Afhankelijk van je eigen interesse gebieden kunnen we een keuze maken voor een focus op een specifiek traject/ sector. Zie onze website voor meer informatie over hoe we werken, onze projecten en werkgebieden.

Jij bent/ hebt…

 • inhoudelijk geïnteresseerd in het werkgebied van Outside Inc (o.a., ondernemerschap, duurzaamheid en corporate venturing innovatie,)
 • expertise en interesse op het gebied van new business development en ondernemerschap
 • de goede mix om zowel informeel als zakelijk te kunnen werken en hebt een professionele houding naar partners
 • proactief, dynamisch, flexibel en leergierig
 • een teamplayer die ook in staat is om zelfstandig te werken

Wij bieden…

onze stagiaires geen stagevergoeding, maar wel:

 • veel ruimte voor eigen initiatief
 • reiskostenvergoeding
 • een kans om concreet bij te dragen aan een duurzame wereld
 • leuke collega’s en mede-stagiairs bij Outside inc, maar ook bij Enviu en Kirkman Company
 • lidmaatschap voor het Enviu Endeavor Programma, een begeleidingstraject voor stagiairs
 • persoonlijke ontwikkeling, kennisontwikkeling en (gratis) trainingen
 • relevante werkervaring en uitgebreide netwerkontwikkeling
 • een kijkje achter de schermen bij (het innovatie proces van) veel verschillende bedrijven en start-ups
 • ondersteuning bij het uitvoeren van je stage- of afstudeeronderzoek

 Mail…

als je meer wilt weten of wilt solliciteren. Neem contact op met newtalent@outside-inc.nl