Wij worden enthousiast van organisaties die een koploper willen zijn of blijven in hun sector en vorm willen geven aan een nieuwe economie. Een ‘donut economie’ waar volop economische en maatschappelijke waarde wordt gecreëerd.

Samen gaan we de uitdaging aan om nieuwe business modellen te ontwikkelen en nieuwe producten en diensten toe te voegen die een organisatie toekomstbestendig maakt.

visual1.png

Wij zien de Sustainable Development Goals (SDGs) van de Verenigde Naties als een manier om betekenisvol invulling te geven aan innovatie uitdagingen. Wij geloven dat iedere transitie bol staat van kansen als je problemen op een ondernemende manier durft aan te pakken. Of je nu een startup bent of een organisatie met een rijke historie.

pasted image 0.png

Wij hebben een unieke eigen methode met resultaatgerichte tools ontwikkeld op basis van onze ruime ervaring met innovatieversnelling programma’s.

Ieder programma is evengoed uniek waardoor we onze methode en tools continue blijven verbeteren/innoveren en toespitsen op nieuwe sectoren en uitdagingen. Dit doen we met en voor organisaties waar innovatie een speerpunt is, maar waar huidige klanten net zo belangrijk zijn.

We zetten onze programma’s in vanuit twee invalshoeken:

 
splashes website.png

Binnen dit programma werken we intern in de organisatie aan innovatie uitdagingen. We starten met het activeren van de juiste medewerkers en betrekken hen bij het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten rondom een bepaalde uitdaging, kans of technologische ontwikkeling. Vaak is de praktijkervaring van medewerkers de basis voor vernieuwende concepten die zij met onze begeleiding versneld realiseren. We bouwen complementaire teams die enthousiast zijn om met de realisatie van hun plannen een actieve bijdrage te leveren aan de toekomst van hun organisatie

Binnen deze richting staat samenwerking met startups en/of andere partners centraal. We selecteren startups en/of partners die werken aan de innovatie uitdagingen waar onze klanten zich op richten. We nodigen de meest interessante teams uit om deel te nemen aan onze programma’s en faciliteren coalitievorming en samenwerking tussen deelnemers onderling en bovenal tussen onze opdrachtgever en deelnemers. Op deze manier creëren we meervoudige waarde: voor onze opdrachtgever en voor deelnemende startups

 

Overige werkzaamheden

  • Keynotes over innovatie, impact en startups

  • Workshops en (design) sprints

  • Creatieve sessies

  • Begeleiding van (teams van) intrapreneurs en startups

  • Inrichting en programmering van (fysiek) innovatie lab of incubator

 

Benieuwd naar wat Outside Inc. voor jou kan betekenen?
Stuur ons een berichtje!

Naam *
Naam