Smart Hospitality Challenge

IMPACT

Smart Hospitality Challenge is onderdeel van het Smart Shopping programma in Den Haag en heeft als doel om de gastvrijheid in de stad verhogen door hospitality centra op openbare plekken in de stad te creëren. Dit programma draagt bij aan SDG 11 Sustainable Cities and Communities.

OMSCHRIJVING

Smart Hospitality Challenge is gericht op het creëren van hospitality centra op openbare plekken in de stad. De gemeente Den Haag heeft de ambitie om haar als gastvrije stad te profileren. Goede gastvrijheid in brede zin van het woord zowel online als offline zoals bereikbaarheid, parkeren, servicecentra, een goede vindbaarheid van winkels en gebieden, programmering maar ook hoffelijkheid: vriendelijkheid in de winkels, horeca en op straat.

Creatieve en innovatieve concepten om Den Haag gastvrijer te maken kregen de kans om gerealiseerd te worden. Tijdens vier bootcamp dagen hebben we gewerkt met zestien deelnemers om de ideeën aan te scherpen, te valideren (Lean Startup Methodiek) en te vertalen in een goed business model (Business Model Canvas). Na de Demo-Day hebben de meest veelbelovende concepten ondersteuning ontvangen in exploitatie, marketing en uitvoering.

 
 

Terug naar programma's