Toegankelijkheid Challenge Den Haag

IMPACT

Technologische en sociale innovaties volgen elkaar snel op anno 2017. De 100.000 inwoners van Den Haag met een visuele beperking willen daar net zo graag de vruchten van plukken als iedereen, maar dat blijkt vaak lastig. De Toegankelijkheid Challenge Den Haag heeft als doel de stad toegankelijker te maken voor mensen met een visuele beperking. Dit programma sluit aan bij SDG 11 Sustainbable Cities and Communities.

OMSCHRIJVING

In de Challenge roept de gemeente Den Haag ondernemers, designers, studenten, programmeurs, wetenschappers en mensen met een visuele beperking op om met innovatieve oplossingen te komen. De challenge bestaat uit 5 meetups en 2 ‘ Design Dagen’ en wordt afgesloten met een pitch op de ‘ age-friendly cities conferentie 2017’.

 
E_SDG goals_icons-individual-rgb-11.png
 

Terug naar programma's