Enginn

IMPACT

Enginn is een incubator, accelerator en community voor ondernemers en bedrijven in de circulaire economie. Hiermee werkt Enginn aan het creëren van een continue en groeiende toestroom van succesvolle startups en joint ventures die de circulaire economie mogelijk maken. Enginn draagt bij o.a. SDG 12 Responsible Consumption and Production en SDG 13 Climate Action.

Omschrijving

Outside Inc. ondersteunt Enginn in de doorontwikkeling en opschaling van haar programmering en dienstverlening. Enginn organiseert innovatie challenges voor bedrijven en organisaties die samen met ondernemers de handen ineen willen slaan om innovatieve oplossingen versneld naar de markt te brengen. Ben je ondernemer in de circulaire economie of werk je als innovator vanuit een bedrijf aan het realiseren van een circulaire economie? Word dan partner van Enginn of meld je als startup aan voor de incubator.


Terug naar programma's