Make It Work

IMPACT

Voor een groot pensioenbedrijf organiseren we de Make it Work Challenge. De Challenge daagt medewerkers van het bedrijf uit om innovatieve business concepten te delen die inspelen op een veranderende arbeidsmarkt. Wat als de banen zoals we die nu kennen niet meer bestaan? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat mensen in de toekomst financieel fit zijn en blijven? Dit programma draagt bij aan SDG 8 Decent Work and Economic Growth.

OMSCHRIJVING

Samen met onze klant formuleren we rondom een specifieke innovatie uitdaging een concrete innovatievraag. Deze vraag zetten we in de idee generatie fase uit in het bedrijf. We dagen medewerkers uit om hun oplossing te delen op een online platform. Daarnaast organiseren we diverse ‘ guerilla’  en pop-up activiteiten om het genereren van oplossingen te stimuleren. We betrekken hierbij partners en ondernemers.  Aan het einde van de de idee generatie fase selecteert een jury de meest kansrijke ideeën. Tijdens een bootcamp programma ondersteunen we medewerkers om hun concept te valideren en verder uit te werken tot een waardepropositie. Het bedrijf adopteert het winnende concept als experiment dat door de innovatie afdeling verder wordt door ontwikkeld.

 
 

Terug naar programma's