Health Meets Finance Challenge

IMPACT

Voor een groot pensioenbedrijf daagden we medewerkers uit om mee te denken over nieuwe producten en diensten die inspelen op nieuwe medische ontwikkelingen waarmee we steeds meer inzichten hebben in onze gezondheid. “Wat als je gezondheid geen geheimen heeft?” Oplossingen droegen bij aan SDG 3 Good Health and Well-Being.

OMSCHRIJVING

De innovatie uitdaging deelden we op grote schaal in het bedrijf en middels guerrilla activiteiten, een community van scouts en diverse idee generatie sessies verzamelden we een groot aantal ideeën op een online platform. Tijdens diverse Pop-Up Sessies betrokken we ondernemers van buiten om inzichten te geven in ontwikkelingen richting de toekomst. De meest kansrijke ideeën werden geselecteerd en middels diverse bootcampdagen doorontwikkeld. De winnende twee business concepten zijn inmiddels door het bedrijf geadopteerd en worden als experiment doorontwikkeld.

E_SDG goals_icons-individual-rgb-03.png
 
 

Terug naar programma's