Corporate Social Entrepreneurship Lab

IMPACT

Voor Jong Facilicom organiseerden we een Corporate Social Entrepreneurship Lab waarin we in korte tijd innovatieve ideeen genereerden als oplossing voor diverse Sustainable Development Goals. Oplossingen boden oplossingen tegen o.a. eenzaamheid, files en kwaliteit van leven. Hiermee werkten we samen aan oplossingen voor o.a. SDG 3 Health and Well-Being.

OMSCHRIJVING

Met als doel om ondernemerschap en innovatie in de organisatie te stimuleerden organiseerden we het CSE Lab. Aan de hand van een inspiratie talk daagden we deze jonge medewerkers uit om aan de hand van een zelfgekozen SDG verschillende oplossingen te geereren. De beste oplossingen werden gepresenteerd aan de hand van hun “call to action”, “corporate capabilities” en “societal impact”. De oplossingen werden aan het einde gepresenteerd aan een jury.

Logo Facilicom.png
E_SDG goals_icons-individual-rgb-03.png
 

Terug naar programma's