Intrapreneurship trainingsprogramma

IMPACT

Veranderingen in de interne organisatiestructuur vergen vaak een nieuwe manier van (samen)werken. In dit programma worden nieuwe kennis en vaardigheden over agile-werkmethoden gedeeld en direct in de praktijk gebracht door nieuwe projecten te starten. Deze projecten dragen bij aan een prettige overgang naar de nieuwe organisatiestructuur. Dit programma draagt bij aan SDG 8 Decent Work and Economic Growth.

OMSCHRIJVING

In twee dagdelen werken vijftien managers aan nieuwe initiatieven ter versterking van de interne organisatie. In dagdeel 1 delen deelnemers voorbeelden van inspirerende organisaties en uitdagingen binnen de eigen organisatie. Daarna worden met behulp van verschillende brainstormtechnieken oplossingsrichtingen geselecteerd en uitgewerkt. Deelnemers valideren tot slot hun oplossingen bij hun beoogde doelgroep.

E_SDG goals_icons-individual-rgb-08.png
 

Terug naar programma's