Natuurlijk Ondernemen in Hoeksche Waard-West

IMPACT

Binnen de Gebiedsagenda Hoeksche Waard-West/Spuimonding trekken Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard, Gemeente KorendijkProvincie Zuid-HollandWereld Natuur FondsHavenbedrijf Rotterdam en Natuurmonumenten gezamenlijk op. Voor het project Leenherenpolder wordt nu gezocht naar initiatiefnemers die natuur en ondernemerschap bij elkaar brengen binnen vier thema’s: recreatieactiviteiten, zakelijk, horeca en verblijf.

Het doel van Natuurlijk Ondernemen Hoeksche Waard-West is om initiatiefnemers van binnen en buiten de regio kennis te laten maken met de kansen die het gebied u biedt. U wordt uitgenodigd nieuwe initiatieven en samenwerkingsmogelijkheden met de organiserende partijen te verkennen. We zijn op zoek naar nieuwe economische activiteiten die bijdragen aan de aantrekkingskracht en beleving van het gebied. Dit programma draagt bij aan SDG 8 Decent Work and Economic Growth en SDG 15 Life on Land

OMSCHRIJVING

In 3 dagen gaan zes tot acht initiatiefnemers aan de slag met het verder ontwikkelen van hun initiatief. Zo zullen ze aan de slag gaan met het valideren van de initiatieven bij bewoners en bezoekers in de omgeving. Ze zullen samenwerkingsmogelijkheden verkennen met de organiserende partners en ze zullen samen met experts hun concepten verrijken en ontwikkelen van plan tot realisatie. 

 

 
provincie_zuid-holland.png
mstile-310x150.png
download.jpg
E_SDG goals_icons-individual-rgb-08.png
E_SDG goals_icons-individual-rgb-15.png

Terug naar programma's