Delta Water Challenge

IMPACT

De Delta Water Challenge geeft slimme oplossingen voor een toekomstbestendige Delta een boost. In het programma verbinden we studenten, werknemers en ondernemers rondom innovatieve oplossingen en brengen die en stap verder. Op basis van twee belangrijke uitdagingen lanceren wij in samenwerking met Provincie Zeeland, Rijkswaterstaat, Waterschap Scheldestromen, Evides Waterbedrijf, HZ University of Applied Sciences en Dockwize de Delta Water Challenge. Dit programma draagt bij aan SDG 9 Industry, Innovation, and Infrastructure en SDG 11 Sustainable Cities and Communities.

OMSCHRIJVINGEN

In drie fases bedenken deelnemers oplossingen voor een toekomstbestendige delta voor een van de twee uitdagingen. Deelnemers ontvangen ondersteuning in de doorontwikkeling van hun oplossingen, bouwen aan een sterk team en toetsen hun oplossing bij potentiële partners en eindgebruikers. De meest veelbelovende oplossingen ontvangen een prijzenpakket met o.a. een geldprijs.

 


Terug naar programma's