Leapfrog 4 Impact

 
fmo.png
 
 

OMSCHRIJVING
We ontwikkelen een programma en structuur waarmee innovatie in het hart van de organisatie komt te staan. Hiermee boren we de innovatiekracht en ondernemerschap van medewerkers aan. We faciliteren relevante verbindingen zowel intern als extern met als doel om oplossingen te realiseren er toe doen.

 

AANPAK
Samen met FMO ontwikkelen wij een innovatie programma (Leapfrog 4 Impact) voor medewerkers en “intrapreneurs” waarin we toekomstbestendige en innovatieve oplossingen ontwikkelen. Klik hier voor meer informatie over onze aanpak.

“To remain relevant in the future it is important that FMO finds different ways of bringing the outside perspective in.”
— Linda Broekhuizen, Chief Investment Officer FMO
 

IMPACT
Dit programma draagt bij aan de Sustainable Development Goals, o.a. 8, 10 en 13.

E_SDG goals_icons-individual-rgb-08.png
E_SDG goals_icons-individual-rgb-10.png
E_SDG goals_icons-individual-rgb-13.png
 

Marieke kan je meer vertellen over dit programma.


Terug naar programma's