office manager parttime - Open Vacature vanaf september / oktober 2019

Outside Inc. is op zoek naar een office manager! Als onderdeel van ons team ben jij de spil die de boel draaiende houdt. Ben jij proactief, accuraat en flexibel en wil je je graag inzetten voor een “playful” bedrijf dat zich elke dag samen met grote organisaties inzet voor duurzame vernieuwing die er echt toe doet? Dan is de nieuwe positie als office manager misschien iets voor jou! Lees hier wat deze functie inhoudt.


innovation ARCHITECT medior Fulltime - Open Vacature vanaf september / oktober 2019

Outside Inc. zoekt een medior Innovation Manager met passie voor innovatie en ondernemerschap. Je wordt gedreven om het verschil te maken en houdt van aanpakken. Als medior Innovation Manager werk je als onderdeel van ons kernteam aan het realiseren van diverse Outside Inc. innovatie services voor onze klanten en partners. Lees hier wat deze functie inhoudt.


Innovation Catalyst junior fulltime - Open Vacature vanaf september / oktober 2019

Outside Inc. zoekt een junior Innovation Catalyst met passie voor betekenisvolle innovaties en ondernemerschap. Als Innovation Catalyst werk je aan verschillende facetten van onze innovatie projecten voor onze klanten en partners. Je bent de uitvoerende kracht in het kernteam en ondersteunt de Innovation Manager in het maken van impact. Je bent van begin tot eind betrokken bij de uitvoering van verschillende innovatieprojecten. Lees hier wat deze functie inhoudt.