Back to All Events

Outside Inc. Meetup tijdens Border Sessions in Den Haag

  • New World Campus 5 Riviervismarkt Den Haag, ZH, 2513 AM Netherlands (map)

Op woensdagmiddag 13 juni nodigen we onze community uit die werken aan het realiseren van de Sustainable Development Goals. Onder genot van een drankje staan we samen stil bij uitdagingen en kansen voor innovatie binnen organisaties (intrapreneurship) en tussen organisaties en vernieuwers van buiten. We blikken alvast vooruit op de Outside Inc. Day 14 september, waarbij we ons 5 jarig bestaan uitgebreid zullen vieren met onze community..

De borrel vindt plaats bij het Border Sessions festival, waar wij van 13:00-15:00 een ‘Corporate Social Entrepreneurship LAB’ organiseren (meer info hier). Aansluitend is een inspirerende sessie van World Startup Factory met top social entrepreneur Layla Janah. (zie meer info hier). Wees welkom om ook deze sessies mee te pakken! Om 17:30 beginnen de drinks in ‘outside’ in de tuin van het Nutshuis.

 Meld je aan via Eventbrite

De Outside Inc. Meetups worden drie keer per jaar georganiseerd, waarvan de Outside Inc. Day een dag is vol inspiratie, nieuwe perspectieven en uitdagende sprekers. Doel is om de diverse community rondom Outside Inc. te verbinden en co-creatie te versnellen.

Later Event: 20 June
GroeiSprong Meetup