ByCycling

IMPACT

Bycyling is een van de startups die uit World Startup Factory is gekomen aan het einde van de Impact Accelerator 2017. Bycycling biedt bedrijven een oplossing om hun medewerkers te stimuleren om met de fiets naar hun werk te komen. De Bycycling app houdt volledig automatisch bij hoeveel en wanneer je fietst, en je kan bijvoorbeeld zien hoe jij presteert ten opzichte van collega’s. Bycycling app kan worden toegepast als onderdeel van een employee health programma, om parkeerdruk te verminderen, maar levert ook allerlei relevante data op voor bijvoorbeeld gemeente. Op deze manier draagt Bycycling mee aan SDG 11 Sustainable Cities and Communities.

PROGRAMMA: World Startup Factory

WEBSITE VENTURE: http://cashbycycling.com

E_SDG goals_icons-individual-rgb-11.png
 

Terug naar impact