Final Footprint Challenge

Help jij mee met het realiseren van een duurzame uitvaart?

De ambitie voor de toekomst

Om duurzame uitvaarten te realiseren is er meer duurzame innovatie nodig in de uitvaartbranche. Daarom wil de branche het ontwikkelen van nieuwe kennis, producten en diensten stimuleren. Dit kunnen ze niet alleen, maar doen ze graag samen met anderen, binnen en buiten de sector. Samen kunnen we de gehele markt duurzamer maken.

De uitvaartbranche daagt je uit om mee te denken over hoe een duurzame uitvaart er in 2030 uitziet. Samen willen we onze wereld beter achterlaten voor huidige en toekomstige generaties. Daarom is het belangrijk dat uitvaarten volledig duurzaam zijn. Heb jij een idee om deze  gezamenlijke ambitie voor een duurzame uitvaart te realiseren? Doe dan mee met de Final Footprint Challenge en deel jouw idee voor een duurzame uitvaart voor 1 januari 2018.

De Challenge

De Final Footprint Challenge biedt je een podium om jouw idee met de uitvaartbranche en de rest van de wereld te delen. Daarnaast begeleiden we je om de stappen te zetten tot markt introductie. De jury (bestaande uit de initiatiefnemers) bekijkt alle ingezonden ideeën en ontsluit haar netwerk om jou verder te helpen waar dat kan. Tevens kom je middels events in contact met gelijkgestemden met wie je kunt samenwerken en netwerken. De Final Footprint Challenge heeft tot doel om slimme ideeën een stap verder te brengen om zo de uitvaartmarkt te verduurzamen.

We zijn op zoek naar ideeën, business concepten of startups die bijdragen aan een duurzame uitvaart. Zowel vroege fase ideeën als implementeerbare business concepten kunnen meedoen. Het is echter wel een voorwaarde dat jij (en jouw team) de ambitie hebben om een onderneming te starten of op te bouwen. Als je geselecteerd wordt om deel te nemen aan de Bootcamp ontvang je 500 euro voor verdere ontwikkeling. De winnaar van de gehele Challenge ontvangt 5.000 euro. Het prijzengeld is bestemd voor investering in de realisatie van jouw oplossing.

Wil jij hieraan meedoen? Ga dan naar http://finalfootprintchallenge.nl/