Corporate Social Entrepreneurship (CSE) LAB

Naast onze innovatieversnelling programma's, faciliteert Outside Inc. Corporate Social Entrepreneurship (CSE) Labs. In een CSE Lab maak je in een dag kennis met de eerste drie fases van een Corporate Social Entrepreneurship programma.

Je maakt kennis met de begrippen Corporate Social Entrepreneurship, Intrapreneurs, Sustainable Development Goals en je gaat op basis van je bedrijfspurpose een Call to Action formuleren. Na deze SPARK fase ga je in de SCOUT fase het vraagstuk concreet maken, om in de SPROUT fase oplossingen te vinden.

Je leert je persoonlijke WHY te formuleren, je leert wat het effect is om van buiten naar binnen te kijken, hoe samenwerking en validatie je tot innovatieve oplossingen brengt en concrete acties te starten waardoor je kleine effectieve successen kan vieren.  

Wil je ontdekken of jouw afdeling Intrapreneurial is? Hoe maatschappelijke relevantie jullie dienstverlening en / of product innovatief maakt? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marieke den Nijs

“Corporate social entrepreneurship gaat uit van hoe bedrijven hun maximale duurzame impact kunnen vergroten door gebruik te maken van het ondernemerschap en de creativiteit van medewerkers. Wij geloven dat CSE leidt tot meer kansrijke innovatie en dat het medewerkers op een positieve manier motiveert om een verschil te maken.” (Marieke den Nijs)