Outside Inc. op JCI World Congress

Outside Inc. bij World Congress van JCI

 

Tijdens het World Congress van Junior Chamber International (JCI) in Amsterdam neemt Outside Inc. deel aan het Social Enterprise Forum en verzorgt later op de dag een workshop over Corporate Social Entrepreneurship.

 

Tijdens de workshop vertelden Milah en Mathijs meer over het hoe, wat en waarom van Social Intrapreneurship en werken deelnemers met de tools van Outside Inc. actief samen om inzichten te vertalen naar nieuwe relevante producten en diensten voor organisaties. Met de UN Sustainable Development Goals (SDGs) als startpunt leren de deelnemers hoe het is om actief te reageren op maatschappelijke uitdagingen en in te springen op nieuwe kansen.

Twee dagen later tijdens hetzelfde congres, op woensdag 8 november,  faciliteert Outside Inc. de SDG Commitment Lunch in samenwerking met C-Change.

JCI (Junior Chamber International) is een netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar die zich persoonlijk willen ontwikkelen. JCI is een internationale organisatie met circa 170.000 leden in ongeveer 116 landen.  JCI heeft als non-gouvernementele organisatie de hoogste adviesstatus bij de Verenigde Naties. Elk jaar wordt er een internationaal congres georganiseerd om de internationale community met elkaar te verbinden.

Junior Chamber International (JCI) is een internationale netwerkorganisatie voor jonge ondernemende mensen tot 40 jaar die zich persoonlijk willen ontwikkelen. In 2017 organiseert JCI Nederland het jaarlijkse wereldcongres, met als onderdeel het WeDo 2030! Festival. Zowel leden als niet-leden van JCI zijn van harte welkom.