Impact Accelerator 2017

World Startup Factory (WSF) gaf vandaag het feestelijke startsein voor haar Impact Accelerator 2017. Tijdens deze opening pitchten alle deelnemende startups hun oplossingen en plannen  aan een enthousiast publiek van experts, partners en gemeente ambtenaren. 

In dit programma helpt WSF bedrijven en startups met groeien en het maken van positieve impact.  WSF biedt een omgeving waarin startups industrie specifieke contacten en inzichten opdoen, hun oplossingen valideren met potentiële klanten en hun business case uitbreiden en verstevigen.

WSF erkent dat steeds meer innovatie gelinkt is aan de Sustainable Development Goals en dat impact gedreven bedrijven cruciaal zijn voor duurzame ontwikkeling. Om deze reden heeft WSF een open oproep gedaan aan impact gedreven startups van over de hele wereld om mee te doen met het Impact Accelerator. De deelnemende startups zijn werkzaam in vijf verschillende velden: Smart City, Health & Ageing, Security, Smart Building and Mobility.