Steady Herz” wint Social Innovation Relay 2017

Als partner van Jong Ondernemen leveren we jaarlijks een bijdrage aan Social Innovation Relay (SIR). Dit is een wedstrijd waarbij jongeren gevraagd wordt een sociaal en innovatief bedrijfsplan te ontwikkelen wat een oplossing biedt voor een maatschappelijk probleem. Outside Inc. levert als partner van Jong Ondernemen een bijdrage aan deze wedstrijd door het geven van workshops, beschikbaar stellen van tools en deelname in de Nederlandse jury. De wedstrijd, die in tien landen over de hele wereld wordt georganiseerd, is een initiatief van Junior Achievement Europe (JA) in samenwerking met Nationale Nederlanden Group.

 

Afgelopen vrijdag vond de finale plaats. De teams hebben daar hun business plan gepresenteerd voor jury, mentoren en andere deelnemers, waarbij het team ‘The Green Socials’ van  het Keizer Karel College in Amstelveen met het idee ‘Steady Herz’ als winnaar naar voren kwam. Felicitaties aan dit buitengewone team!