Terugblik Final Event Our Oceans Challenge

Donderdag 15 juni was de ‘’OOC Grande Finale’’, het eind evenement van de Our Oceans Challenge. Vijftien finalisten presenteerden hier hun oplossingen voor de offshore in het Maritiem Museum in Rotterdam.

Een jury van maritieme experts heeft gekozen voor de ‘’Waste Parasite’’ van Roeland Schillings als winnaar. Dit idee plaats structuren om windmolens heen die de golven omzetten in energie. De tweede prijs en publieksprijs ging naar ‘’The Great Bubble Barrier’’ van Anne Marieke Eveleens, en de derde prijs naar CIMA³ van Maarten van der Burg.  Vind hier meer informatie over de geselecteerde oplossingen van intrapreneurs, uitvinders, studenten en ondernemers.

Outside Inc. is samen met Heerema Marine Contractors oprichter van dit open innovatie platform gericht op het realiseren van SDG14 ‘Life below water’.

De finalisten gaven aan veel te hebben gehad aan vooral alle nieuwe contacten die zijn opgedaan. We wensen alle idee eigenaren heel veel succes met de verdere implementatie van hun oplossing.