WDCD Climate Action Challenge

What Design Can Do, de Stichting IKEA Foundation en de Autodesk Foundation hebben onlangs de Climate Action Challenge gelanceerd. Met deze nieuwe internationale ontwerpwedstrijd roepen zij designers en creatieve denkers op om praktische en inspirerende oplossingen te ontwikkelen om klimaatverandering tegen te gaan en klimaatadaptatie te bevorderen. De oplossingen zijn met name bedoeld voor de armste en meest kwetsbare gemeenschappen in de wereld die het meest te lijden zullen hebben van een veranderend klimaat.

Outside Inc. heeft een vrijwillige bijdrage geleverd aan het ondersteunen van de finalisten van WDCD Refugee Challenge en zal waarschijnlijk weer een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de potentiële winnaars van de WDCD Climate Action Challenge.