Interview Seline Rudolph

Seline heeft in juni 2017 haar stage afgerond bij Outside Inc. en daarmee haar bachelor Sociale Geografie afgerond. Ontdek wat voor haar de stage bij Outside Inc. heeft betekend.

c20fd638-83fb-458f-a0e5-2f46c87acda9 (1).jpg

1. Waarom wilde je eigenlijk stage lopen bij Outside Inc.? 

Ik wilde graag bij een jong bedrijf stage lopen waar ik veel uitdaging en verantwoordelijkheid zou krijgen. Daarnaast zocht ik een bedrijf waarbij ik niet alleen kennis kon opdoen over new business creation, programma ontwikkeling en startup acceleratie, maar vooral over hoe deze onderwerpen te combineren zijn met een maatschappelijke visie en missie. 

”Ik heb geleerd dat ik heel goed pas in

zo’n gek bedrijf als Outside Inc.” 

 

2. Wat heb je in je stagetijd gedaan?

Tijdens mijn stage heb ik de vrijheid gehad met veel verschillende projecten mee te draaien en met toffe mensen te werken. Zo heb ik voor de Floriade Werkt!Challenge business plannen geanalyseerd, ben ik me gaan verdiepen in circulariteit bij Enginn en heb ik een startup trainingsprogramma ontwikkeld voor Startup in Residence.

3. Wat was een mooi moment tijdens je stage?

Ik heb mijn stage als verrassend, pittig maar vooral heel erg leuk ervaren. Binnen de vijf maanden dat ik stage heb gelopen waren er heel veel mooie momenten. Eentje die nu direct naar boven komt is toen we in mei op teamuitje gingen naar een indoor trampolinepark en dat iedereen vrolijk aan het rond springen was. Toen dacht ik: wat een top team hebben we toch!

4. Wat heb je geleerd over jezelf tijdens je stage?

Ik heb geleerd dat ik heel goed pas in zo’n gek bedrijf als Outside Inc. We werken heel professioneel als team, maar we hebben bijvoorbeeld wel een kantoor dat eruit ziet als jungle en een obsessie met playdough. Juist deze combi zorgt ervoor dat ik mij zowel op professioneel vlak kan ontwikkelen als mijn creativiteit kwijt kan.

5. Wat ga je doen nu je klaar bent? Reizen? Verder studeren?

Mijn stage is afgelopen, maar mijn avontuur bij Outside Inc. nog lang niet! Ik heb een functie als programma en communicatie medewerker aangeboden gekregen. Op deze manier kan ik blijven bijdragen aan programma’s die organisaties een nieuw perspectief op hun toekomst geven. Dit zal ik gaan combineren met een bestuursfunctie bij Enactus Utrecht.

Ben jij op zoek naar een stage en na dit interview overtuigd dat jij die stage bij Outside Inc.  wil doen? Check dan hier onze stagevacatures.