Doe mee: NRC Live Impact Award!

Een positieve impact maken op de wereld is niet alleen weggelegd voor social enterprises of wereldverbeteraars pur sang. Het bedrijf van de toekomst combineert duurzame innovatie met winst maken. Deel jouw verhaal waarin je laat zien hoe jouw bedrijf het verschil maakt. Wij kijken graag verder dan de usual suspects; alle bedrijven, startups en innovaties zijn welkom! Meld jouw bedrijf of innovatie aan en strijd mee om de NRC Live Impact Award!

Wat is positieve impact?

Minder slecht is niet goed genoeg. Business leaders van morgen gaan verder dan het verkleinen van hun negatieve voetafdruk: zij maken voorbij de nullijn een positief verschil.

Outside Inc. is partner van de NRC Live Impact Award

Outside Inc. is partner van de NRC Live Impact Award. Op basis van alle inschrijvingen selecteert NRC Live met ons en andere partners FMO, Allianz en Rainbow Collection een eerste selectie van maximaal 6 finalisten. Het publiek kan van 29 januari tot 8 februari online stemmen voor de publieksprijs. Tijdens NRC Live Impact Day op 8 februari 2018 worden de winnaars van de vakjuryprijs en publieksprijs bekend gemaakt. Aanmelden kan tot 26 januari!

 

NRC Live - Impact Day - Tweetcard - Tekst en website mail.png