NRC Live Impact Challenge

Outside Inc. is partner van de NRC Live Impact Challenge!

497e76593ab2618e62f19a757dd037f6logo-nrc-live.png

Van duurzame voedingsproducent tot klimaatneutrale bouwer; in alle branches streven bedrijven naar nieuwe, verantwoorde vormen van ondernemen. Outside Inc. werkt dagelijks aan deze vraagstukken, samen met toekomstmakers.

De wil is er, maar de vraag is: hoe? Hoe kom je tot nieuwe ideeën? Hoe krijg je jouw organisatie en partners mee in de verandering? Outside Inc. niet samen met NRC Live, in samenwerking met Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) en ImpactCity, 100 veranderaars uit bedrijfsleven, overheid en wetenschap de kennis, inspiratie en het netwerk om in 2019 een positief verschil te maken.

Deze unieke opleiding bestaat uit 2 live bijeenkomsten, 4 online kennismodules en intervisie om te sparren over jouw kansen en uitdagingen. Je verlaat het programma met:

  • Theoretische kennis over de SDG's en duurzame innovatie

  • Feedback op je eigen businesscase

  • Een inspirerend netwerk van 100 pioniers bij uiteenlopende organisaties

Deelnemers ontvangen na afloop van het programma het RSM certificaat ‘Positive Change Leader’. Het beste idee van de NRC Live Impact Challenge krijgt exposure in NRC, een opleidingsbudget van RSM en toegang tot netwerk en dienstverlening van ImpactCity.

Ga jij de uitdaging aan?

Maak in 100 dagen vanuit jouw rol een positief verschil! Meld je aan via deze link.

impact-city-logo.jpg
1200px-RSM_standard_logo_square.png