Mathijs Koper genomineerd voor Toekomstmakers50!

Onze fantastische collega Mathijs Koper is genomineerd voor Toekomstmakers50! Je kunt tot 18 februari op hem stemmen via https://lnkd.in/g9HRpjR!

Als directeur en oprichter van Outside Inc en World Startup Factory is Mathijs een echte aanjager bij het starten van nieuwe impact-gedreven bedrijven en gaat hij altijd voor shared value. Ook bouwt hij aan startups en werkt aan de toekomstbestendigheid van bestaande organisaties. Tevens is hij co-founder van o.a. Foundation Fair Medicine (2014) en Our Oceans Challenge (2013). Je kunt op hem stemmen via: https://lnkd.in/g9HRpjR

Toekomstmakers50 is opgezet door Startup Delta. Zij geloven in de toegevoegde waarde van het versterken, verbinden en vergroten van het startup ecosysteem in Nederland. Nederland kan gezien worden als de best mogelijke plek voor het starten, groeien en internationaliseren van business. Zij beogen het Nederlandse startup ecosysteem in één hub te voegen door connecties te maken en barrières af te breken. 

SDS-banner-mathijs-koper met bedrijfsnamen.png