Wij zoeken een Brand & Event Medewerker!

Vacature: Brand & Event Medewerker

(Dutch only) Outside Inc. zoekt een creatieve en resultaatgerichte Brand & Event Medewerker die kansen ziet en daar op een praktische manier invulling aan geeft. Als onderdeel van ons kernteam ondersteun je programmamanagers om een goede communicatie strategie neer te zetten en uit te voeren binnen de programma’s die wij organiseren. Tevens ben je verantwoordelijk voor het vormgeven en uitdragen van het Outside Inc. merk, zowel on- als offline. Je wordt blij van het inspireren en activeren van grote en diverse groepen mensen en weet altijd te verrassen met je creativiteit!

Type: Fulltime (ten minste 4 dagen)
Locatie: Den Haag
Start: Zo snel mogelijk
Achtergrond: Marketing en communicatie, eventmanagement of aanverwante studie(s)
Werkervaring: 1 tot 4 jaar

Wij
Outside Inc. helpt bestaande grote bedrijven en organisaties met de ontwikkeling van succesvolle nieuwe producten en diensten op basis van het streven maatschappelijke uitdagingen op te lossen. We gebruiken hiervoor de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Outside Inc. is tevens mede-oprichter en actief betrokken bij de impact startup accelerator World Startup Factory.

Outside Inc. is bekend om Corporate Social Entrepreneurship en haar visie op hoe startups en grote bedrijven duurzaam vernieuwen, groeien en tegelijkertijd bij kunnen dragen aan een betere wereld. Wij organiseren innovatieversnellingsprogramma’s voor medewerkers (intrapreneurs) van bedrijven en verbinden impact-gedreven entrepreneurs aan bestaande organisaties. Dit heeft geleid tot verschillende succesvolle nieuwe producten, diensten, samenwerkingen en nieuwe bedrijven.

Jij
Outside Inc. zoekt een multi-inzetbaar marketing- en communicatietalent. Een medewerker die Outside Inc. kan ondersteunen in het vergroten van onze impact en uitstraling als bedrijf. Tevens ben je een hands-on professional die bijdraagt aan de diverse programma’s en de event die hierbij horen. Je bent eigenzinnig en creatief, maakt graag het verschil en deelt onze visie op Corporate Social Entrepreneurship. Je past je makkelijk aan en kunt werken in zowel de context van ons bedrijf als in die van onze klanten. Je houdt van afwisseling en uitdaging, maar bent ook in staat om goed overzicht te houden en structuur te brengen in de verschillende activiteiten. Boven alles wordt je blij van wat we doen en popel je om samen met ons Outside Inc. sterk op de kaart te zetten.

Activiteiten

 • Strategie, beheer en uitvoering van lopende communicatie zoals website, social media en nieuwsupdates

 • Ontwikkelen en uitvoeren van onze brand strategie

 • Vergroten van het bereik, vindbaarheid en profilering van Outside Inc. als bedrijf

 • Teksten schrijven en reviewen (blogs en artikelen)

 • Communicatie en marketing strategie, planning en ondersteuning in onze programma’s

 • Creatieve inbreng en verrijken van reeds geplande marcom activiteiten

 • Event management en organisatie in onze programma’s en voor Outside Inc. zelf

 • Puntjes op de i en tip top afleveren van alle communicatie uitingen


Jij bent/hebt…

 • Kennis van zowel communicatie als marketing

 • Kennis en ervaring met social media en internet marketing

 • Zowel in woord als geschrift uitstekend in Engels en Nederlands

 • Minimaal een HBO diploma

 • Ervaring met event management en organisatie

 • Zelfredzaam en pro-actief

 • Zowel strategisch als hands-on ingesteld

 • Creatief in beeld en woord

 • Organisatorische talent en gestructureerd

 • Inhoudelijk geïnteresseerd in het werkgebied van Outside Inc.

 • De goede mix om zowel informeel als zakelijk te kunnen werken en een professionele houding naar onze partners

 

Wij bieden…

 • Veel ruimte voor eigen initiatief

 • De mogelijkheid om mee te groeien met onze snelgroeiende organisatie

 • Een kans om concreet bij te dragen aan een duurzame wereld

 • Leuke collega’s en een groot netwerk bij Outside inc. en World Startup Factory

 • Een kijkje achter de schermen bij (het innovatieproces van) veel verschillende aansprekende grote bedrijven en impactgedreven start-ups

 • Een marktconforme beloning en op termijn mogelijkheid voor medewerkersparticipatie

 

Mail…

Wil je meer weten over deze vacature of solliciteren? Neem dan contact met ons op of stuur je CV en motivatiebrief uiterlijk 6 april 2018 naar newtalent@outside-inc.nl. Besteed in je motivatiebrief (max. 1 A4) in ieder geval aandacht aan de volgende twee vragen:

 • Waarom wil je juist bij Outside Inc. werken?

 • Welke talenten bezit jij die Outside Inc. verder helpen groeien in de toekomst?

We zien je sollicitatie tegemoet!

Ken je iemand die geschikt is voor deze functie? Spread the word!