Lancering Onderwijs Challenge

“Een gezonde leer- en werkomgeving, nu en in de toekomst.”

(Brede) Scholen zijn de dagelijkse leefomgeving voor leerlingen, leraren en veel andere mensen. Om deze omgeving zo prettig mogelijk te maken is het belangrijk dat deze gebouwen toekomstbestendig zijn en bijdragen aan de gezondheid van gebruikers. In een toekomstbestendig gebouw weten gebruikers hoe ze duurzaam kunnen omgaan met energie en heerst er een gezond binnenklimaat. Dat zorgt voor een lage energierekening, zodat geld naar onderwijs kan gaan. 

De Challenge

De challenge zal gebouw gebruikers samen met de markt de gelegenheid geven oplossingen voor een toekomstbestendig gebouw te testen en implementeren. Daarvoor wordt tot de Dag van de Duurzaamheid een programma georganiseerd waarin uitdagingen binnen gebouwen worden gekoppeld aan slimme oplossingen.

Voor wie?

Gebruikers van (Brede) scholen (schoolbestuurders, directeuren, leraren etc.), gebouwbeheerders, gebruikers van multifunctionele gebouwen, marktpartijen met oplossingen voor duurzaam gebouwbeheer en -gebruik.

Kom naar de lancering van de onderwijs Challenge!

Op 25 april vind de lancering van de Onderwijs Challenge plaats in Hoofddorp. Wil jij hier ook bij zijn? Meld je dan!