Website van GroeiSprong is live!

Goed onderwijs begint bij goede leerkrachten en een gezonde leeromgeving.  Het GroeiSprong programma brengt oplossingen voor een gezonde en duurzame werk- en leeromgeving een stap dichterbij in multifunctionele accommodaties in de omgeving Haarlemmermeer.

De website is live!

De website van GroeiSprong is deze week gelanceerd, lees hier alles over het programma en blijf op de hoogte van alle inzendingen. Bekijk de website hier!

Ben of ken jij een ondernemer die wij zoeken?

Ben jij ondernemer met een slimme oplossing die bijdraagt aan dit doel? Weet jij bijvoorbeeld hoe je gebruikers bewust met energie kan laten omgaan of heb jij de oplossing voor een gezonde leeromgeving? Test dan jouw oplossing in een van de deelnemende onderwijsgebouwen en valideer je impact bij gebruikers van deze gebouwen. GroeiSprong biedt je een podium om jouw onderneming en oplossing in de regio Haarlemmermeer te delen.

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van alle updates en schrijf je hier in voor de GroeiSprong nieuwsbrief.