Nieuwe oplossingen voor een klimaatbestendige delta

De Delta Water Challenge geeft slimme oplossingen voor een toekomstbestendige Delta een boost. In het programma verbinden we studenten, werknemers en ondernemers rondom innovatieve oplossingen en brengen die een stap verder. Deelnemers ontvangen ondersteuning in de doorontwikkeling van hun oplossingen, bouwen aan een sterk team en toetsen hun oplossing bij potentiële partners en eindgebruikers. De meest veelbelovende oplossingen ontvangen tevens een prijzenpakket met o.a. een geldprijs.

Vind jij het leuk om bij te dragen aan een toekomstbestendige Delta? Ben je student of ondernemer? Of werk je bij een bedrijf/organisatie en heb je een idee of wil je meewerken aan een slimme oplossing voor een toekomstbestendige Delta? Doe dan mee en maak kans op 2000 euro!

 

 

Doe mee met de Delta Water Challenge en deel jouw oplossing voor een toekomstbestendige delta voor 11 oktober 2018. Kijk voor meer informatie op www.deltawaterchallenge.com.

Met de Delta Water Challenge willen we Young professionals stimuleren om nieuwe innovatieve, creatieve, betaalbare en toepasbare ideeën te ontwikkelen om zo een duurzame en vitale Zeeuwse delta te creëren waarin burgers veilig kunnen blijven wonen, werken en recreëren.

De Delta Water Challenge is powered by Provincie ZeelandRijkswaterstaat, Waterschap ScheldestromenEvides WaterbedrijfHZ University of Applied SciencesDockwize en Outside Inc.

 

Geïnspireerd en gemotiveerd? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvende kennismaking met het project tijdens de lancering op donderdag 6 september of een van de Meet-ups (donderdag 20 en 27 september 2018).

Aanmelden kan via https://www.deltawaterchallenge.com/meedoen-1/

 

Bekijk hier de flyer!