JUBILEUMVIERING OUTSIDE INC.!

Afgelopen vrijdag 14 september 2018 vierden wij ons jubileum met onze partners, opdrachtgevers en andere betrokkenen. Tijdens een middag vol inspiratie hebben we herinneringen aan de afgelopen vijf jaar opgehaald maar ook vooruitgeblikt naar de toekomst.

De viering begon met een feestelijke opening door Outside Inc. founders Mathijs en Marieke waarbij iedereen een ‘SDG-taartje’ kreeg. Daarna startte het programma en is Tom Romanowski aan de tand gevoeld over zijn reis van intrapreneur binnen APG naar entrepreneur van Kandoor.

Vervolgens kon men verschillende workshops volgen. Zo gaf dr. Coen Rigtering, van Universiteit Utrecht, een workshop ‘corporate nudges & intrapreneuship’. Outside Inc.’s Isabelle verzorgde de workshop ‘Corporate Social Entrepeneurship’ en legde de link met een van de innovatieprogramma’s waar Outside Inc. momenteel aan werkt; de Delta Water Challenge. Mathijs verzorgde de workshops ‘Corporate Startup Samenwerkingen’.  

Meer weten over deze onderwerpen of workshops? Neem dan contact met ons op!

In de pauze kon men deelnemen aan een Play-Doh-wedstrijd. De ontwikkeling van Play-Doh als schoonmaakproduct tot succesvol kinderspeelgoed is een inspiratiebron voor Outside Inc. en daarnaast wordt Play-Doh regelmatig ingezet tijdens creatieve sessies. De winnaar van de wedstrijd werd beloond met een tas gemaakt van gerecyclede banners. gemaakt door NIX NIWS.

Onder het genot van een Haags biertje van brouwerij Kompaan, kon men kennismaken met nog meer Haagse initiatieven zoals de krekelburgers van Burgs Foods en bitterballen van HaagseZwam.

Het Outside Inc. team heeft genoten van deze dag en wil iedereen bedanken voor alle felicitaties en de geslaagde viering!