New Business Summit 2019

Op 7 februari organiseert onze partner World Startup Factory de New Business Summit 2019 in Den Haag. Tijdens dit event presenteren startups hun innovatieve oplossingen en betrekken andere deelnemers bij de validatie en marktintroductie van deze oplossingen.

Een aantal van deze startups zijn deelnemer van het ‘Sustainable Cities’ acceleratie programma van World Startup Factory dat in november is gestart. Jonge ondernemers worden begeleid met het versneld ontwikkelen van hun onderneming met impact voor een betere wereld.

De New Business Summit is een belangrijk onderdeel van dit acceleration programma. Om de impact van de concepten op de maatschappij te vergroten wordt samenwerking gezocht met andere ondernemers, bedrijven, investeerders, onderzoeksinstellingen en overheden. De startups komen uit verschillende sectoren zoals mobiliteit, voedsel en energie.

Alwin Veldboom workshop.JPG

Op de New Business Summit verzorgt Outside Inc. de workshop ‘Breaking down the corporate immune system’ welke wordt gegeven door Alwin Veldboom in samenwerking met B Lab Europe. Tijdens deze workshop gaat Alwin het hebben over de social intrapreneur; een sociale intrapreneur is een ondernemende werknemer die een winstgevend nieuw product, service of bedrijfsmodel ontwikkelt dat waarde creëert voor de maatschappij en haar bedrijf. Traditionele bedrijfsmodellen staan onder druk door disruptieve technologieën, lage groei in gevestigde markten en uitdagingen in opkomende en opkomende markten. In deze workshop onderzoeken we hoe sociale intrapreneurs helpen het 'corporate immuunsysteem' te doorbreken.

Wil je meer weten over de startup-scene, sparren met startups over hun innovatieve oplossingen, of ontdekken hoe je outside-in innovatie kunt versnellen? Kom dan naar de vierde editie van het New Business Summit!

Samenvatting van het programma: 
12:30 uur Inloop
13:00 uur Workshop ‘Breaking down the corporate immune system’ door Outside Inc.
14:30 uur Kick off & Start-up teasers
15:00 uur Breakout sessions
17:00 uur Keynote Michiel Mensink, founder & CEO EXASUN
17:30 uur Borrel met live muziek

Kijk voor meer informatie over het programma op de website van World Startup Factory