Startup In Residence Provincie Zuid-Holland

Outside Inc. accelereert innovatie door ideeën van buiten naar binnen te brengen. Zo begeleiden we op dit moment een deel van het Startup In Residence van de Provincie Zuid-Holland. In dit programma haalt de provincie startups in huis om na te denken over de opgaven van de toekomst, zoals circulair afval benutten en CO2 neutrale wegen.

Outside Inc. faciliteert drie co-creatie sessies tussen medewerkers van de provincie en startups om zo bij de beste oplossingen te komen. Afgelopen week was de eerste co-creatie dag, waar onder begeleiding van Marieke den Nijs en Alwin Veldboom, de startups en medewerkers van de provincie elkaar beter leerde kennen en een plan hebben gemaakt voor de komende tijd.

Benieuwd naar onze aanpak en hoe we jouw organisatie kunnen begeleiden? Lees het hier of neem contact op met Marieke of Alwin!