Een Blinkende Toekomst

Het innovatieprogramma “Een Blinkende Toekomst” is sinds april gestart. Dit innovatieprogramma draait om het vinden van creatieve oplossingen voor schoonmakers. Meer dan 300.000 schoonmakers werken elke dag hard om Nederland schoon te houden. Zij dromen net als iedereen van een glansrijke oude dag waarin ze genieten van en met familie, vrienden en welverdiende rust. Dromen over de toekomst kan je pas écht waarmaken als je basis nu ook goed is geregeld. Dus: een gezonde balans tussen werk en privé voor een fit leven vol energie. Schoonmaak is toch een fysiek zwaar beroep. Daarin komen schoonmakers en glazenwassers voor verschillende uitdagingen te staan, die zowel nu spelen alsook het dromen over later beïnvloeden. Daar liggen volop kansen (lees hier meer over het programma).

De deelnemers zijn de afgelopen maand geworven en de eerste scout fase zit erop. Afgelopen week is fase 2 aangebroken, met de eerste Design Dag de deelnemers hun creatieve oplossingen uitwerken. Wij kijken uit naar de ontwikkelingen de komende weken die schoonmakers zullen helpen met een glansrijk leven, nu én later.

Ben je benieuwd naar alle ondernemers en hun ingediende oplossingen? Bekijk dan de website van Een Blinkende Toekomst.

Outside Inc. verzorgt Een Blinkende Toekomst in opdracht van APG.