Zien we jou tijdens de NRC Impact Challenge?

Op 5 maart start de NRC Live Impact Challenge met de eerste live bijeenkomst. Outside Inc. is trotse netwerkpartner van deze Challenge! Ruim 100 professionals uit het bedrijfsleven kunnen meedoen met de Challenge. Tijdens dit trainingsprogramma van Erasmus University ontwikkelen zij een impact gedreven business oplossing voor het bedrijf waar ze werken. Als ‘social intrapreneur’ krijg je de kans om begeleid en met anderen aan een innovatie te werken waar jij, jouw bedrijf en de maatschappij blij van wordt!

Inmiddels hebben al meer dan 60 professionals zich voor de Challenge opgegeven. Ben jij een professional die zich graag op een ondernemende manier inzet voor een betere wereld? Of ken je iemand binnen jouw organisatie die altijd barst van de goede ideeën en niet kan wachten er ook echt iets mee te doen? Geef je dan op via deze link of “spread the word”! Met jouw deelname krijg je de laatste kennis en inzichten m.b.t. de Sustainable Development Goals en duurzame innovatie, formats en feedback voor jouw eigen business case van experts en andere veranderaars waardoor je direct kan starten met de implementatie in jouw organisatie en een inspirerend netwerk van 100 pioniers bij uiteenlopende organisaties. Kosten voor deelname zijn €229,-.

Het programma bestaat uit een combinatie van 2 live bijeenkomsten, 4 online kennismodules van gerenommeerde hoogleraren en intervisie om te sparren over jouw kansen en uitdagingen. Het resultaat: een eigen business case, implementatie binnen jouw organisatie en partners voor verandering. Deelnemers ontvangen na afloop van het programma het RSM certificaat ‘Positive Change Leader’. Het beste idee van de NRC Live Impact Challenge krijgt exposure in NRC, een opleidingsbudget van RSM en toegang tot netwerk en dienstverlening van ImpactCity, de impact start-up en scale-up community van Den Haag.

Als partner van de challenge delen wij onze ervaring en kennis op het gebied van innovatie rondom de Sustainable Development Goals. Wij begeleiden de deelnemers tijdens de intervisie, zodat de innovaties ook geïmplementeerd kunnen worden. Ook ondersteunen wij de deelnemers bij het meekrijgen en laten landen van de innovaties in hun eigen bedrijf.

Denk jij na over de kansen van duurzaamheid voor jouw organisatie? Wil jij vanuit jouw rol bijdragen aan een betere wereld mét financieel resultaat? Meld je dan hier aan voor de NRC Live Impact Challenge!

We hopen je te zien op 5 maart tijdens de eerste Live bijeenkomst!