Bij Outside Inc. vinden we vertrouwen, transparantie, ondernemerschap en gelijkwaardigheid belangrijk. Deze waarden zetten wij in onze programma’s altijd centraal. Ons team doet dit samen met een groep gepassioneerde Uitblinkers; stuk voor stuk zelfstandige professionals die onze kennis en ervaring buitengewoon versterken. Samen leveren we niet alleen breed gedragen resultaten op, maar hebben we ook gewoon heel veel plezier in wat we doen. Zo bouwen we aan een duurzaam netwerk van ambitieuze en ondernemende pioniers die zin hebben in de toekomst.

 
portrait-1.jpg

email: m.dennijs@outside-inc.nl
tel: +31 6 43 07 01 30

MARIEKE DEN NIJS

De missie van Marieke den Nijs is om producten te ontwikkelen en nieuwe ondernemingen voort te brengen die een positieve impact hebben op mens en milieu. Marieke werkt als mede oprichter van Outside Inc. op dagelijkse basis met grote bedrijven om nieuwe business concepten te genereren, te ontwikkelen en naar de markt te brengen.

In haar werk mobiliseert Marieke den Nijs medewerkers rondom actuele duurzaamheidsvraagstukken van bedrijven, genereert innovatieve ideeën, begeleidt de doorontwikkeling van deze business concepten en creëert nieuwe netwerken met startups en netwerken van buiten. Marieke geeft lezingen op het vlak van corporate social entrepreneurship waarin zij laat zien hoe het aanjagen van intern ondernemerschap nieuwe innovaties voortbrengt waarin financiële en maatschappelijke doelstellingen samenkomen. Daarnaast geeft zij trainingen op dit vlak en faciliteert diverse workshops, brainstormsessies en bootcamp programma’s.

Marieke is antropologe met een bedrijfskundige achtergrond.


portrait-7.jpg

email: m.koper@outside-inc.nl
tel: +31 6 33 93 70 26

MATHIJS KOPER

Mathijs is een echte verbinder en heeft in de afgelopen 15 jaar als ondernemer veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van nieuwe producten, diensten en bedrijven. In onze programma’s weet Mathijs altijd nieuwe invalshoeken toe te voegen en verbindingen te maken met bedrijven, kennisorganisaties en ondernemers die voor snelheid, inspiratie en continuïteit zorgen. Mathijs is naast mede-oprichter en directeur van Outside Inc. ook een van de drijvende krachten van onze startup accelerator World Startup Factory en mede-oprichter van social enterprise Fair Medicine en Our Oceans Challenge.

Mathijs heeft een technische en bedrijfskundige achtergrond.


Isabelle.jpg

email: i.coppens@outside-inc.nl
tel: +31 6 12 71 95 55

ISABELLE COPPENS

Isabelle weet het beste in mensen naar boven te halen om het verschil te maken voor organisatie en maatschappij. Met een flinke dosis positieve energie weet ze mensen te inspireren, te bewegen en mee te krijgen. Ze weet te ontzorgen en is een rots in de branding voor iedere manager in een innovatie- en verander programma.

Ze is gedreven om mensen te verbinden en in beweging te brengen om betekenisvol te werken. Ze is een kei in organiseren en het veroorzaken van verandering. Ze weet de juiste elementen bij elkaar te brengen en condities te creëren om nieuwe kansen te laten ontstaan en te laten slagen. Ze werkt graag door buiten de gebaande paden te denken en gebruikt daarvoor veel creatieve werkvormen die een achtergrond hebben in Appreciative Inquiry.

Isabelle heeft een Bedrijfskundige achtergrond, met een specialisatie in Entrepreneurship en Interventiekunde.


portrait-3.jpg

email: a.veldboom@outside-inc.nl
tel: +31 6 17 77 54 73

ALWIN VELDBOOM

Alwin combineert creativiteit en verbeeldingskracht met zijn drang om overzicht en structuur te scheppen. In onze innovatieprogramma’s streeft hij ernaar nieuw perspectief op de toekomst te ontwikkelen door inzet van de juiste business modeling tools en werkvormen. Zo stelt hij intrapreneurs in staat hands-on en met plezier te werken aan complexe lange termijn vraagstukken.

Alwin heeft een achtergrond in Urban Environmental Management, met een specialisatie in Intrapreneurship.


Milah Wouters.jpg

email: m.wouters@outside-inc.nl
tel: +31 6 20 24 64 61

MILAH WOUTERS

Milah’s energie gaat stromen als ze mensen en organisaties in beweging kan zetten. Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van verantwoord ondernemen en ethiek. Ze maakt complexe zaken simpel en ziet altijd kansen om mensen en organisaties aan elkaar te verbinden. Ze heeft oog voor bestaande belangen maar ze is niet bang heilige huisjes te benoemen en door te vragen naar de kern van de uitdagingen en kansen.

Milah heeft een achtergrond in culturele antropologie.


1X1A4709.jpg

email: s.rudolph@outside-inc.nl
tel: +31 6 24 76 88 36

SELINE RUDOLPH

Seline is een echte teamplayer, die niet bang is om te zeggen waar het op staat. Met haar overtuigingskracht, enthousiasme en openheid weet zij te inspireren en verandering aan te jagen. Ze is gedreven om het beste uit anderen en zichzelf te halen en is altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Komend jaar zal zij zich naast Outside Inc. ook inzetten voor het bestuur van Enactus Utrecht als vice-voorzitter.  

Seline heeft een achtergrond in Sociale Geografie, met een specialisatie in Sociaal Ondernemerschap en Milieuwetenschappen.


DSC_0136 (2).jpg

        email: s.hendriks@outside-inc.nl           tel: +31 6 20 39 71 52

SVEN HENDRIKS

Sven is een gedreven student in de eindfase van zijn master Strategic Product Design aan de TU Delft. Door orde te scheppen in de chaos draagt hij bij aan het vinden van nieuwe oplossingen en ideeën. Hij is altijd op zoek naar de juiste balans tussen desirability, feasibility en viability om zo de sweet-spot voor innovatie te bereiken. Het is voor hem belangrijk om samen te werken met mensen met een passie en dit te combineren met zijn kennis in design thinking en product/service design, om zo samen een zinvolle impact te creëren. De aankomende maanden zal Sven bij ons werken aan zijn afstudeeropdracht.

Sven heeft een achtergrond in Industrieel Ontwerpen, met een specialisatie in Strategic Product Design.


IMG_20180220_113459_2.jpg

       email: d.mulder@outside-inc.nl                                  tel: +31 6 47088111

DAAN MULDER

Daan wordt geïnspireerd door mensen die met passie aan hun droom werken. Met een dosis inlevingsvermogen en enthousiasme wil hij mensen motiveren om duurzaam te denken. Vanuit zijn studierichting economische geografie aan de Radboud Universiteit Nijmegen is hij geïnteresseerd in de ruimtelijke component in sociale innovatie. Daan is bij Outside Inc. bezig met zijn afstudeeronderzoek over de koppeling tussen maatschappelijke vraagstukken en innovatie.

Daan heeft een achtergrond in Human Geography en plattelandsvernieuwing.


jildou.jpg

email: j.steensma@outside-inc.nl
tel: +31 6 18 11 01 72

UITBLINKER: JILDOU STEENSMA

Jildou is een resultaat- en mensgerichte programma manager. Zij zorgt voor beweging in organisaties. Als organisatie-antropoloog is zij geïnteresseerd hoe oude structuren kunnen veranderen zodat er ondernemerschap en innovatie wordt gestimuleerd. Zij is gespecialiseerd in het ontwerpen van co-creatieprocessen en het opzetten van communities. Zij weet haarfijn grote groepen mensen te mobiliseren en te activeren. In haar aanpak is zij altijd op zoek naar kansen en gericht op het stimuleren van samenwerken.

Jildou is een aanjager die binnen en buiten organisaties alle stakeholders weet te verbinden aan het gezamenlijke doel. Jildou heeft kennis van co-creatie, crowdsourcing, community building en teamcoaching. Verder heeft zij kennis en een groot netwerk in Health en AgriFood.


Julius_Smith - Foto.jpg

               email: j.smith@outside-inc.nl                                tel: +31 6 55 23 92 24

UITBLINKER: JULIUS SMITH

Julius is op zijn best in nieuwe werelden; resultaatgerichte business development. Mensen enthousiasmeren en bouwen aan een team en richting om nieuwe bronnen van inkomsten te vinden, te maken en zelfstandig door te laten groeien. Creatief en out of the box maar altijd met een business case die sluit.

Julius heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van duurzaam ondernemen, renewables, technologie en strategische vraagstukken.


Jonathan Talbott3vierkant.jpg

             email: j.talbott@outside-inc.nl                                 tel: +31 6 13 04 69 18

UITBLINKER: JONATHAN TALBOTT

Jonathan Talbott, de sprekers coach voor 4 verschillende TEDx-conferenties, is communicatieadviseur bij incubators en accelerators in heel Europa. Hierin helpt hij organisaties ideeën en waarden naar buiten te communiceren. Daarnaast doceert hij presentatievaardigheden als gastdocent aan de RSM, de TU Delft en de Universiteit Utrecht. Ook werkt hij met leiders en teams bij banken, grote bedrijven, non-profit organisaties en technologiebedrijven om presentaties te maken die beslissingen initiëren, de betrokkenheid van belanghebbenden vergroten en investeringen genereren.

Hij richtte TIP (Talbott International Presentations) in 2012 op met de ambitie om de verspreiding van "Death by PowerPoint" te stoppen. Goede beslissingen worden niet genomen door mensen die zijn ingeslapen uit verveling. Goede beslissingen worden genomen door mensen die zich bezighouden met goed gepresenteerde ideeën.


Carolien Adriaansche.jpeg

       email: c.adriaansche@outside-inc.nl                         tel: +31 6 10 62 53 91

UITBLINKER: CAROLIEN ADRIAANSCHE

Beelden kunstenaar Carolien Adriaansche is een specialist in het werken met afval, ruim 25 jaar weet zij van 'niets' iets bijzonders te maken. Ze exposeert haar kunst in binnen en buitenland. 

Naast haar werkzaamheden als kunstenaar geeft zij workshops onder de naam 'De Afvaljuf'. In haar workshops laat ze deelnemers met met andere ogen kijken en de schoonheid zien van ogenschijnlijk waardeloos materiaal. Je grenzen verleggen, met andere ogen kijken en van niets iets waardevols maken. Voor Outside Inc. maakte zij het kunstwerk in de workshopruimte.