Bij Outside Inc. vinden we vertrouwen, transparantie, ondernemerschap en gelijkwaardigheid belangrijk. Deze waarden zetten wij in onze programma’s altijd centraal. Ons team doet dit samen met een groep gepassioneerde Uitblinkers; stuk voor stuk zelfstandige professionals die onze kennis en ervaring buitengewoon versterken. Samen leveren we niet alleen breed gedragen resultaten op, maar hebben we ook gewoon heel veel plezier in wat we doen. Zo bouwen we aan een duurzaam netwerk van ambitieuze en ondernemende pioniers die zin hebben in de toekomst.

 
portrait-1.jpg

Email
tel: +31 6 43 07 01 30

MARIEKE DEN NIJS

De missie van Marieke den Nijs is om producten te ontwikkelen en nieuwe ondernemingen voort te brengen die een positieve impact hebben op mens en milieu. Marieke werkt als mede oprichter van Outside Inc. op dagelijkse basis met grote bedrijven om nieuwe business concepten te genereren, te ontwikkelen en naar de markt te brengen.

In haar werk mobiliseert Marieke den Nijs medewerkers rondom actuele duurzaamheidsvraagstukken van bedrijven, genereert innovatieve ideeën, begeleidt de doorontwikkeling van deze business concepten en creëert nieuwe netwerken met startups en netwerken van buiten. Marieke geeft lezingen op het vlak van corporate social entrepreneurship waarin zij laat zien hoe het aanjagen van intern ondernemerschap nieuwe innovaties voortbrengt waarin financiële en maatschappelijke doelstellingen samenkomen. Daarnaast geeft zij trainingen op dit vlak en faciliteert diverse workshops, brainstormsessies en bootcamp programma’s.

Marieke is antropologe met een bedrijfskundige achtergrond.


portrait-7.jpg

Email
tel: +31 6 33 93 70 26

MATHIJS KOPER

Mathijs is een echte verbinder en heeft in de afgelopen 15 jaar als ondernemer veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van nieuwe producten, diensten en bedrijven. In onze programma’s weet Mathijs altijd nieuwe invalshoeken toe te voegen en verbindingen te maken met bedrijven, kennisorganisaties en ondernemers die voor snelheid, inspiratie en continuïteit zorgen. Mathijs is naast mede-oprichter en directeur van Outside Inc. ook een van de drijvende krachten van onze startup accelerator World Startup Factory en mede-oprichter van social enterprise Fair Medicine en Our Oceans Challenge.

Mathijs heeft een technische en bedrijfskundige achtergrond.


Isabelle.jpg

email: i.coppens@outside-inc.nl
tel: +31 6 12 71 95 55

ISABELLE COPPENS

Isabelle weet het beste in mensen naar boven te halen om het verschil te maken voor organisatie en maatschappij. Met een flinke dosis positieve energie weet ze mensen te inspireren, te bewegen en mee te krijgen. Ze weet te ontzorgen en is een rots in de branding voor iedere manager in een innovatie- en verander programma.

Ze is gedreven om mensen te verbinden en in beweging te brengen om betekenisvol te werken. Ze is een kei in organiseren en het veroorzaken van verandering. Ze weet de juiste elementen bij elkaar te brengen en condities te creëren om nieuwe kansen te laten ontstaan en te laten slagen. Ze werkt graag door buiten de gebaande paden te denken en gebruikt daarvoor veel creatieve werkvormen die een achtergrond hebben in Appreciative Inquiry.

Isabelle heeft een Bedrijfskundige achtergrond, met een specialisatie in Entrepreneurship en Interventiekunde.


portrait-3.jpg

email: a.veldboom@outside-inc.nl
tel: +31 6 17 77 54 73

ALWIN VELDBOOM

Alwin combineert creativiteit en verbeeldingskracht met zijn drang om overzicht en structuur te scheppen. In onze innovatieprogramma’s streeft hij ernaar nieuw perspectief op de toekomst te ontwikkelen door inzet van de juiste business modeling tools en werkvormen. Zo stelt hij intrapreneurs in staat hands-on en met plezier te werken aan complexe lange termijn vraagstukken.

Alwin heeft een achtergrond in Urban Environmental Management, met een specialisatie in Intrapreneurship.


Roos de Hoog

email: r.dehoog@outside-inc.nl
tel: +31 6 36 32 32 05

ROOS DE HOOG

Bij Roos staan customer experience en hospitality hoog in het vaandel. In combinatie met creativiteit en toewijding zorgt zij ervoor dat alle marketing en communicatie uitingen van zowel Outside Inc. als de innovatieprogramma’s staan als een huis. Haar ervaring varieert van het organiseren van grootschalige evenementen tot onderzoek doen naar de (veranderende) behoefte van de consument, nu en in de toekomst. Roos is bij Outside Inc. aan de slag als Marketing, Communicatie & Brand Coördinator.

Roos heeft een achtergrond in trendwatching en conceptontwikkeling.


IMG_8064.jpg

email: m.langedijk@outside-inc.nl
tel: +31 6 23 22 56 46

MYRTHE LANGEDIJK

Myrthe wil vooruit blijven gaan, nieuwe deuren openen en nieuwe dingen doen. Ze is enorm nieuwsgierig en kijkt altijd verder. Niet gek dat ze dan ook vanuit de kop van Noord-Holland bij Outside Inc. terecht komt. Vanuit de drive om te organiseren heeft zij gekozen voor de studie Media en Entertainment Management in Haarlem. Overladen van energie en creativiteit gaat deze student dan ook haar scriptie schrijven over duurzaamheid in de evenementenbranche.

Myrthe heeft een achtergrond in marketing en events.


Farthun Ahmed.jpeg

          email: f.ahmed@outside-inc.nl                                tel: +31 6 36 51 80 12

FARTUN AHMED

Fartun krijgt energie van het verbinden van personen door middel van talen, ideeën en interpersoonlijke vaardigheden.  Door haar internationale oriëntatie kreeg ze al snel interesse in Global Business en daarmee ook Corporate Social Respobilitiy Zij staat achter de 17 Sustainable Development Goal van de VN  en is ervan overtuigd dat iedereen een steentje kan bijdrage aan een duurzamere wereld. Fartun is bij Outside Inc. aan de slag als werk studente waarbij zij het team ondersteund. 

Fartun heeft een achtergrond in European Studies met een specialisatie in de private sector.


FullSizeRender.jpg

       email: j.amelung@outside-inc.nl                                  tel: +316 12857772

JUSTINE AMELUNG

Justine krijgt energie door het samenwerken met mensen die een intrinsieke motivatie hebben om van de wereld een duurzamere plek te willen maken. Door haar brede interesse en achtergrond ziet ze de verbindingen tussen dingen en gaat graag nieuwe uitdagingen aan. Justine is bij Outside Inc. aan de slag met haar afstudeeronderzoek over corporate sustainability. 

Justine heeft een achtergrond in Sustainable Development gericht op de governance kant. 


Uitblinkers_met_BG.jpg

 

UITBLINKERS

Wij werken samen met een groep Uitblinkers (naar het boek Outliers van Malcolm Gladwell). Elke uitblinker is een zelfstandige professional die onze kernwaarden onderschrijft en met wie we duurzaam samenwerken . Een Uitblinker heeft zijn eigen expertise en zetten we om onze programma's nog beter te maken of onze sectorexpertise te versterken. Zo hebben we uitblinkers met een specialisatie in onder andere e-health, circulaire economie, energie en creativiteit, business models en corporate venturing. Hiernaast zie je een selectie uit onze community van Uitblinkers.