Ons team van Uitblinkers werkt voor onze klanten en partners samen met een groep gepassioneerde Associate en Freelance Uitblinkers. Samen zijn we in staat buitengewone kennis en ervaring in te zetten bij het toekomstbestendig maken van organisaties en versnellen van innovaties op thema's die er morgen en overmorgen toe doen. 

Samen leveren we niet alleen concrete resultaten, maar hebben we ook gewoon heel veel plezier in wat we doen. Zo bouwen we aan een duurzaam netwerk van ambitieuze en ondernemende pioniers die zin hebben in de toekomst.


Marieke den

Nijs

Founder & Managing Director

alwin veldboom

Programma manager Innovatie

huub edelman

Programma manager Innovatie

Fartun ahmed

Office & Program support

Mathijs Koper

Founder & Director

ayelen rond.png

marie ayelen behrens

Stagiaire Social Intrapreneurship

myrthe rond 2.png

myrthe langedijk

Stagiaire events

justine amelung

Stagiaire Corporate Sustainability

imageedit_5_9687731485.gif

Milah Wouters

Associate Uitblinker: Sustainability

 
 
imageedit_8_7070492304.gif

Renske van der Spek

Associate Uitblinker: Customer Insights

 
hub rond

Hub Jongen

Associate Uitblinker: Startups

menno rond

Menno Stijl

Associate Uitblinker: Digitalization

Uitblinkers_met_BG.jpg

 

FREELANCE UITBLINKERS

Wij werken samen met een groep Freelance Uitblinkers. Ieder van deze uitblinkers is een zelfstandige professional die onze kernwaarden onderschrijft en met wie we duurzaam samenwerken. Een Freelance Uitblinker heeft zijn eigen expertise en zetten we om onze programma's nog beter te maken of onze sectorexpertise te versterken. Zo hebben we Freelance Uitblinkers met een specialisatie in onder andere digitalisering, e-health, circulaire economie, energie en creativiteit, story telling, business modeling en corporate venturing. Hiernaast zie je een selectie uit onze community van Uitblinkers.